facebookpixel

Margot Recruiter Handhaving

Margot Recruiter Handhaving

Recruiter Handhaving

Wat houdt jouw functie van Recruiter bij MB-ALL in?

In ieder geval niet een standaard vragenlijst in een gesprek, haha. Nee zonder gekheid de functie van Juridisch Recruiter bij MB-ALL houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het gehele werving- en selectieproces en arbeidsvoorwaardengesprekken van Juristen binnen het bestuursrecht en van Adviseurs veiligheid. Eerst searchen (o.a. via LinkedIn) ook wel eens via-via naar de perfecte kandidaat, Het liefste zoek ik helemaal uit hoe we tot de beste match kunnen komen. Dan kan ik mij volledig richten op een gesprek en zorg ik dat ik goed focus op de ambities en wensen van mij gesprekspartner.

Margot Recruiter MB-ALL
Waar word jij blij van als Recruiter?

Eigenlijk omschrijf ik het hierboven al een beetje. Als Recruiter word ik namelijk enorm blij van het vinden van de juiste match met MB-ALL, en dat hun loopbaan en hun (groei) ambities hierbij aansluiten.

Dat houdt in dat ik een Jurist of Adviseur tref die zijn of haar kennis wil verbreden samen met ons bestaande team van specialisten en daarbij het leuk vindt om bij verschillende overheidsinstanties zijn/haar expertise in te kunnen zetten en de kennis te delen. Als ik deze passie voel bij de kandidaat tovert dit een glimlach op mijn gezicht.

Waarom ben je toentertijd bij MB-ALL gaan werken?

In 2018 ben ik verliefd geworden op het recruitmentvak en was ik er aan toe om mijn vervolgstap te zetten als Recruiter. Ik moet zeggen dat ik niet bekend was met MB-ALL of de doelgroep, waardoor ik enige twijfel had om hier op gesprek te gaan. Achteraf ben ik super blij dat ik op LinkedIn benaderd werd door Ilse Brok (toen nog Recruiter en nu Fieldmanager), omdat het mij in de opvolgende gesprekken al snel duidelijk werd dat MB-ALL een bedrijf is waar je kansen krijgt en je jezelf mag ontwikkelen naar de professional die jij wilt worden. Daarnaast weet ik nu dat Juristen en Adviseurs zo enthousiast zijn over het werk wat zij mogen doen, dat je niet begrijpt (en ik dus voorheen ook!) waarom veel mensen hier zo stoffig over denken.

Ondertussen werk ik hier alweer ruim een jaar en kan ik zeggen: als je op zoek bent naar een bedrijf waar je jouw steentje kan bijdragen aan een veilig en leefbaar Nederland én je graag plezier met hard werken wilt combineren, past MB-ALL echt bij je!

Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Great Place to Work