facebookpixel

Kantoor

Kantoor

Kantoor

Werken bij MB-ALL

Binnen onze teams leeft een saamhorigheid door het werken aan een Veilig en Leefbaar Nederland. Vanuit verschillende disciplines wordt er samengewerkt in ketens. De verschillende disciplines sluiten aan bij elkaar om met een doelstelling een taak te klaren.

Samenwerken

Binnen de divisies Handhaving en Toezicht leeft de klantvraag. Daarnaast matchen de recruiters de beste kandidaten op de opdrachten van de Accountmanagers. Werken we met een (intern) projectenbureau, opleidingen en onze gedetacheerde collega’s. Samen; Met oog voor elkaar.

Jezelf zijn!

Onze medewerkers geven MB-ALL de hoogste score voor de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Zo scoort de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn’ 95%.
Vanuit het werkgeversbeleid scoort MB-ALL het hoogst op het thema Ontwikkelen. 

MB-ALL is een Great Place to Work; wat houdt dat in?

Sinds de start van de (top) werkgeverslijst in 2003 zijn de criteria gebaseerd op het medewerkersperspectief (gemeten door de Trust Index) en het managementperspectief (gemeten door de Culture Audit). De criteria zorgen ervoor dat niet zomaar iedere deelnemende organisatie  zich een “Great Place to Work” mag noemen, de criteria zijn als volgt:

    • Een score van 70% of hoger op het medewerkersonderzoek naar vertrouwen, trots en plezier (Trust Index)
    • Vereiste respons op het medewerkersonderzoek op basis van een 95% confidence interval
    • Een score van 21 punten of hoger op de negen thema’s uit werkgeversbeleid (Culture Audit)

Indien een organisatie voldoet aan de criteria dan kan de organisatie direct, na de terugkoppeling van de resultaten, het label Great Place to Work Certified dragen. MB-ALL mag zich een heel jaar Great Place to Work noemen, in ieder geval tot de volgende evaulatie. Wij zien dit dan ook als continu kwaliteits- en tevredenheidsproces van onze eigen inschatting en nog waardevoller hoe onze medewerkers dit ervaren.

Wil je meer lezen over MB-ALL en onze dienstverlening? Kijk op www.mball.nl.

Bezoekadres

Elzenkade 1-3
3992 AD Houten

 

Policies

Great Place to Work