facebookpixel

#wijzijnmball

Waarmee maken wij het verschil? Wat is datgene wat wij doen, waar al onze medewerkers zich dienstbaar voor een veilig en leefbaar Nederland voor opstellen?

Domein 4 BOA Openbaar Vervoer

Vanaf december 2020 zetten wij ons ook in binnen het openbaar vervoer. We hebben consequent medewerkers in opleiding en oplossingen binnen dit domein.

Domein 1 BOA Openbare Orde en Veiligheid

De BOA vacatures die wij aanbieden zijn in domein 1 (Openbare Ruimte). Denk hierbij aan functies als integrale handhaver, BOA taxihandhaving, motorboa of jeugdboa. Als BOA werk je via ons bij gemeenten in heel Nederland. We hebben doorlopend verschillende BOA functies voor iedereen die wil werken als BOA in domein 1.

Juridische Handhaving

Onze handhavingsjuristen zijn verantwoordelijk voor eigen projecten op het gebied van toezicht en handhaving voor gemeenten en omgevingsdiensten in Nederland. Zij houden zich bezig met onderwerpen als de aanpak van permanente bewoning van recreatieverblijven, huisvesting van arbeidsmigranten, Airbnb, beleids- en vergunningskwesties. De Omgevingswet. En nog heel veel meer!

HTV

Na óf misschien al tijdens jouw opleiding kunnen wij wat voor elkaar betekenen benieuwd wat? Denk aan werk als tweede toezichthouder of doorgroei naar DHW controleur, benieuwd? Neem snel een kijkje!

Wil je meer lezen over MB-ALL en onze dienstverlening? Kijk op www.mball.nl.

Bezoekadres

Elzenkade 1-3
3992 AD Houten

 

Policies

Great Place to Work