facebookpixel

“Ik ben blij dat MB-ALL op mijn pad is gekomen”

“Ik ben blij dat MB-ALL op mijn pad is gekomen”

Het verhaal van Cliften

Goedendag,

Ik ben Cliften. In april 2018 ben ik gestart met de opleiding BOA domein 1 via MB-ALL te Utrecht. Deze heb ik met goed resultaat behaald. Daarbij heb ik ook de mogelijkheid gekregen om mijn RTGB te volgen en ook deze cursus met goed resultaat afgesloten.

Na het halen van mijn papieren heb ik een baan gekregen als handhaver bij de gemeente Amsterdam. De eerste acht weken waren een inwerktraject waarbij ik werkzaam ben geweest in alle stadsdelen. Sinds eind november ben ik aan het werk als beëdigd boa. Mede door MB-ALL heb ik een vaste baan als handhaver in de openbare ruimte bij gemeente Amsterdam.

Ik ben blij dat MB-ALL op mijn pad is gekomen. Ik zal dan ook altijd voor hun klaarstaan en helpen waar het kan. Wil je een steentje bijdragen aan de maatschappij en werken bij een bedrijf die jou niet als een nummertje behandelt, solliciteer dan bij MB-ALL!

Groetjes

Cliften Sylvester-Lang

MB-ALL is een Great Place to Work; wat houdt dat in?

Sinds de start van de (top) werkgeverslijst in 2003 zijn de criteria gebaseerd op het medewerkersperspectief (gemeten door de Trust Index) en het managementperspectief (gemeten door de Culture Audit). De criteria zorgen ervoor dat niet zomaar iedere deelnemende organisatie  zich een "Great Place to Work" mag noemen, de criteria zijn als volgt:

    • Een score van 70% of hoger op het medewerkersonderzoek naar vertrouwen, trots en plezier (Trust Index)
    • Vereiste respons op het medewerkersonderzoek op basis van een 95% confidence interval
    • Een score van 21 punten of hoger op de negen thema’s uit werkgeversbeleid (Culture Audit)

Indien een organisatie voldoet aan de criteria dan kan de organisatie direct, na de terugkoppeling van de resultaten, het label Great Place to Work Certified dragen. MB-ALL mag zich een heel jaar Great Place to Work noemen, in ieder geval tot de volgende evaulatie. Wij zien dit dan ook als continu kwaliteits- en tevredenheidsproces van onze eigen inschatting en nog waardevoller hoe onze medewerkers dit ervaren.

 

Wil je meer lezen over MB-ALL en onze dienstverlening? Kijk op www.mball.nl.

Bezoekadres

Elzenkade 1-3
3992 AD Houten

 

Policies

Great Place to Work